vineri, 4 mai 2012

Cheia succesului

Pentru orice faci in viata ai nevoie de o cheie. Asa ca e bine sa o ai la tine. Asa a aparut pandativul de mai jos.


Exista 3 lucruri pe care le avem de facut in fiecare zi pentru a fi un om de succes.

1. Noteaza obiectivele.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceți în fiecare dimineața este acela de a-mi programa mintea sa fie intr-o stare de constientizare din momentul treziri, Astfel imi este garantata o zi productivă. Cum poti face acest lucru? Raspunsul este simplu. Prin scrierea obiectivelor zilnice în fiecare dimineață. Apoi, odata ce ati facut asta, incercuiti cel mai important obiectiv, obiectivul care va avea cel mai mare impact asupra vietii tale. Acum raspunde-ti la aceasta intrebare: Ce acțiuni pot face astazi pentru a schimba totul si a ma aproapia de acest obiectiv? Scrie toate actiunile pe care le-ai gandit, si incercuieste două din cele mai importante. Incepe cu acestea. Nu te opri pana cand nu le termini.

Daca ai terminat de scris obiectivele treci la punctul numarul 2.

2. Crearea unui sistem de credinta puternic.

Intrebati orice persoana de succes care este regula lor numarul unu pentru reușita. Toate au în comun aceasta credinta: ei cred in ei insisi și in ceea ce fac, si nu se tem sa o spuna. Daca nu crezi în tine, de ce ar crede oricine altcineva?

Primul pas pentru a trai si realizarea visul tau este să-l credem și sa ni-l imaginam. Cand crezi în mintea ta că ai atins deja obiectivele tale se va dezvolta un sentiment de certitudine. Asta certitudine va duce la masuri de acțiune. Atunci cand știi rezultatul, va fi mult mai usor de a alege actiunile care sunt necesare pentru a ajunge acolo.

Prin repetarea in mod constant in mintea ta aacelor imagini de reusita, se creaza cai neuronale in creier. Mintea nu poate vedea diferenta dintre ceea ce va imaginați și realitatea. Du-te și viseaza zilnic. Du-te și crede, Imaginati-va deja ca visele și obiectivele stabilite s-au indeplinit. Cu destula repetiție, devii sigur că acesta este rezultatul sigur. Revin-o si gaseste modalități pentru a face sa se intample ceea ce ti-ai propus.

Următorul pas în succesul personal, care va duce la succes viață și de fericire este acela de a ..

3. Investeste in tine.

Un om înțelept a fost întrebat odată care este cel mai bun mod de a investii. Răspunsul lui a fost scurt, dulce și simplu: "Investește în tine."

Uneori obiectivele par greu de atins si drumul pare anevoios. Revizuieste obiectivele și incepe sa-ti  imaginezi cum dintr-o data totul se schimba. Atunci esti pe drumul cel bun din nou.

Utilizați aceste 3 idei pentru a crea destinul și pentru a atinge ceea ce va doriți in viata.