luni, 14 ianuarie 2013

Inel spiralat

Am cumparat sarma cu memorie, si dupa ce am facut un inel cu pietre semipretioase mi-a placut foarte mult cum arata simpla pe deget.

Sper sa va placa si voua si sa va inspire.

Memoria este biblioteca minţii.

In tot timpul care a trecut deja, de la facerea lumii şi pana in acest moment, adevarul a existat, exista si va exista in continuare. 

Multe adevaruri au fost deja intelese de foarte multi dintre oamenii care au trait si inca traiesc pe acest pamant. Dar, în egala masura, aceste adevaruri nu au afost intelese de restul oamenilor si asta doar pentru ca nu au fost de acord cu acele adevaruri, ci au ales sa-si creeze si ei propriile adevaruri.

Tot ce este deja creat, de stramosii nostri si exista in aceasta lume este adevarat si este adevar... gandurile, vorbele, faptele lor... lucrurile şi obiectele fizice materiale, conceptele, traditiile si nu in ultimul rand, fiintele vii, copiii lor. 

Iar noi, copiii lor, avem acces la aceste adevaruri deja create de ei. Pur si simplu le-am mostenit si nu putem negocia existenta lor, deoarece ele exista in memoria noastra colectiva, in genele noastre. Aici si acum percepem aceste adevaruri mostenite ca fiind deja o infinitate, ca fiind un ocean de adevaruri. Dar, de la inceputul acestei creatii de adevaruri, tot noi ne-am creat singuri sau ne-a fost dat un mecanism extrem de simplu care ne poate si salva... 

Acest mecanism este "atentia noastra", simturile noastre, energia noastra fizica si mentala, este posibilitatea alegerilor noastre şi ESTE LIBERUL ARBITRU care depinde şi se foloseşte de atentia noastra! 


Dar, ce poate sa iti atraga atentia sunt fie gandurile tale, vorbele tale, faptele si lucrurile tale materiale, animalele tale, fiinta ta, copiii tăi sau fie vorbele, faptele, lucrurile, fiinţa şi copiii altui om sau grup de oameni care gandesc, vorbesc si traiesc similar, simbiotic, in uniune. Atunci cand iti acorzi atentie doar tie insuti, iti vei crea doar adevaruri personale si vei exista complet separat de restul lumii inconjuratoare si doar vei călători prin ea, nu o vei influenta in nici un fel, decat daca vei lasa ceva în urma, daca vei impartasi si cu altii adevarurile tale. Nu le pastra doar in mintea ta ! 

Chiar daca o faci in mod inconstient, intr-o forma de somn, trebuie sa stii ca poti participa in mod constient, la crearea adevarurilor mai mari decat tine.

De asemenea, trebuie să fim in mod obligatoriu constienti de faptul că mecanismul atentiei noastrenu se opreste niciodata in viata noastra, chiar si in somn. Iar acest mecanism ne-a consumat, ne consuma si ne va consuma in continuare energia vitala. Pur si simplu traim cu el, ne defineşte, suntem aceasta atentie, constienta sau nu!

Dar solutia tranzitiei de la inconstienta la constienta este deja aici: trebuie doar sa iti dai seama, sa realizezi ca ai  „al saselea simt”, simtindu-le vibratia. Si nu exista decat doua forme de vibratie care pot fi recunoscute usor: VIBRAŢIA INIMII si VIBRAŢIA MINŢII, a oscilaţiei între adevăruri, vibraţie care se simte ca o neliniste, ca ceva nefiresc, „vibraţie” care poate fi confundată cu insasi viata, dar este o forma de viata doar pur mentala, intr-un perpetuu consum de resurse, de atentie şi de energie.

Trebuie să fim constienti ca acest simplu fapt este doar inceputul constructiei adevarului universal. Cine nu vrea sa participe poate ramane ignorant in continuare. Este nevoie ca toţi oamenii să se acordeze pe o singură frecvenţă de vibraţie daca vrem sa ajungem la un singur adevar universal. Nu exista alta cale! Es
te nevoie de contributia fiecaruia dintre noi. Adevarul universal va fi şi el creat si va exista doar atunci cand ne vom acorda toti toata atentia si vom fi de acord cu un singur adevar unic... cu Dumnezeul nostru al tuturor!